Επιστολές Γλέζου σε Μεϊμαράκη και Βενιζέλο για τις γερμανικές οφειλές

Το θέμα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα επαναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου της Γερμανίας, με επιστολές που απέστειλε προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Με την επιστολή του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Γλέζος ζητά να λάβουν γνώση οι βουλευτές του πορίσματος που έχει συντάξει το Γενικό Συμβούλιο του Κράτους σχετικά με τις γερμανικές οφειλές, πριν, όπως επισημαίνει, την άφιξη στην Αθήνα του Γερμανού Προέδρου.

Παράλληλα, υπενθυμίζει σχετική δέσμευση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προς τα μέλη των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, κατά την πρόσφατη ενημέρωση που τους έκανε.

Στην επιστολή του προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει την ανάγκη άμεσης συγκρότησης της Διακομματικής Επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές, που ομόφωνα, όπως σημειώνει, αποφάσισε η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, ώστε να ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γερμανίας, ο οποίος επισκέπτεται τα επόμενα 24ωρα την Ελλάδα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για