Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απόψε στην Περιμετρική οδό- Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα- Εκτροπή στον κόμβο της Εγλυκάδος

Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας την Τρίτη 04.03.2014 και εφόσον απαιτηθεί και την Τετάρτη 05.03.2014 και την Πέμπτη 06.03.2014, από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:30 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πύργο προς Αθήνα θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας (Χ.Θ. 215+220) προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν από την Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ εργασίες αναβάθμισης Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σηράγγων.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Αγίου Ανδρέα, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και Κορίνθου-Πατρών, σύμφωνα με την κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση.

Κλειστός επίσης θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Το ρεύμα κυκλοφορίας και η ράμπα εισόδου με κατεύθυνση προς Πύργο δεν επηρεάζονται και θα λειτουργούν κανονικά.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για