Πάτρα: "Έφυγε" σε ηλικία 50 ετών ο Καθηγητής Μαθηματικών Φ. Σερέτης

Πάτρα: «Έφυγε» σε ηλικία 50 ετών ο Καθηγητής Μαθηματικών Φ. Σερέτης – Σχεδόν αβοήθητος

Έφυγε ξαφνικά στα 50 του χρόνια, από πνευμονία, σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας, τους συγγενείς αλλά και τους μαθητές του, ο καθηγητής Μαθηματικών Φ. Σερέτης, κάτοικος Ζαρουχλείκων.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με πληροφορίες του εισήχθη την περασμένη Κυριακή στο Νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή στις 4.30 σήμερα τα ξημερώματα, στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια».

Εκείνο που έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και αποτελεί συζήτηση στους διαδρόμους του νοσοκομείου και όχι μόνο, είναι οι μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο καθηγητής έφυγε σχεδόν αβοήθητος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ στις 9.30 ανήσυχη συγγενής του 50χρονου, φώναξε τους γιατρούς καθώς ο ασθενής είχε εμφανή σημάδια επιδείνωσης, με έλλειψη καλής επικοινωνίας, κόπωση, δύσπνοια και βρόγχο.

Τότε εμφανίστηκε γιατρός την οποία και καθησύχασε, λέγοντάς της ότι δεν έχει τίποτα και να «κάτσει και λίγο καθιστός», εννοώντας να μην είναι συνέχεια ξαπλωμένος.

Στις 4.30 τα ξημερώματα οι συγγενείς των άλλων ασθενών του ίδιου θαλάμου, είδαν τον 50χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή και άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι.

Τότε εμφανίστηκε γιατρός, που προσπάθησε, εις μάτην, να κάνει ανάνηψη. Ήταν όμως αργά.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για