Ανδρέας Τζουραμάνης: «Eσύ αποφασίζεις σήμερα – Μαζί μπορούμε να δώσουμε στην Πάτρα το μέλλον που της αξίζει»

Φίλη και φίλε,

Στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου το διακύβευμα είναι να βρούμε τη διέξοδο για ένα μέλλον που να αξίζει στην Πάτρα μας. Η διέξοδος αυτή δεν είναι άλλη από την ψήφο μας. Καλούμαστε να απαντήσουμε αν θα επιλέξουμε το θολό, σαθρό και άρρωστο ή το ξεκάθαρο, το στέρεο και υγιές. Να προκρίνουμε το παλιό ή το νέο στην πολιτική νοοτροπία.
Το επί σειρά ετών δημοτικό μόρφωμα εξουσίας χρεοκόπησε ηθικά, πολιτικά και οικονομικά την πόλη μας. Κρίνεις ότι μπορούμε να τους αφήσουμε ανενόχλητους να κατεβάσουν τα ρολά στο αύριο; Αναλογίσου το στοίχημα και δώσε τη δική σου απάντηση. Πιστεύεις ότι πρέπει να συνεχίσουν οι ίδιοι και οι ίδιοι να έχουν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους; Εμείς δημιουργήσαμε την “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” για να σταματήσουμε αυτή την άθλια κατάσταση στην πόλη μας και για να δικαιώσουμε κάθε Πατρινό που αναγνωρίζει στον εαυτό του το δικαίωμα να κοιτάει ψηλά.
Τα τελευταία τρία χρόνια που συμμετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δώσαμε δείγματα γραφής. Προτάξαμε το θάρρος της γνώμης για σημαντικά προβλήματα της πόλης, επεξεργαστήκαμε και καταθέσαμε προτάσεις, συναντήσαμε τον συμπολίτη πρώτα ακούγοντας και μιλώντας μετά. Αναζητήσαμε μαζί του τη λύση μέσα από την κοινή λογική και προσθέσαμε ψυχή στην ψυχή του για να τον κρατήσουμε όρθιο. Θελήσαμε να δούμε τον πολίτη και την πόλη να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις και όχι να τις υφίστανται.
Θελήσαμε να δούμε εσένα συνδημότη να παίρνεις μήνα Μάη τη μοίρα στα χέρια σου και να την αλλάζεις. Να δίνεις για μία φορά τη δύναμη στον εαυτό σου να πει «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ».
Σε αυτές τις εκλογές έχεις τη δύναμη να δώσεις στην Πάτρα μας το μέλλον της πίσω.
Εμείς οι νέοι άνθρωποι του συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” – πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ – θέλουμε να χαρίσουμε τη δύναμη της νιότης μας στην πόλη και τον συνάνθρωπό μας.
Σου ζητούμε να δείξεις με την ψήφο σου το δρόμο της εξόδου από το τέλμα, το δρόμο προς το φως.
Σου ζητούμε να δώσεις στον εαυτό σου το δικαίωμα να πιστέψει ότι υπάρχουν ειλικρινείς και ανιδιοτελείς συμπολίτες σου, που ασχολούνται με την πολιτική με το βλέμμα στο αύριο που θέλουν να μοιραστούν μαζί σου.
Σου ζητούμε να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι υπάρχει – ένας τουλάχιστον – υποψήφιος δήμαρχος που έχει μνήμη αρκετά δυνατή για να θυμάται αύριο τα λόγια που λέει σήμερα και θα μπορεί να τα ανακαλεί μαζί σου όταν θα μετράει τα έργα του. Αυριανά έργα που θα είναι περισσότερο δικά σου, παρά δικά του, αφού… εσύ αποφασίζεις σήμερα.
Με τιμή
Ανδρέας Τζουραμάνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για