Το εκλογικό κέντρο της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη επισκέφτηκε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου συνοδευόμενη από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Σπαρτινό

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της στην επιτυχημένη συγκέντρωση που συνδιοργάνωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, η περιφερειακή παράταξη Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας και η δημοτική παράταξη ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα των αυτοδιοικητικών παρατάξεων που βρίσκονται πέριξ της πλατείας Γεωργίου.

Η Βουλευτής Ζωή Κωνσταντοπούλου συνοδευόμενη από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Σπαρτινό, τον Βουλευτή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο Περιφέρειαρχη Βασίλη Χατζηλάμπρου, τη Βουλευτή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Γαβριηλίδη επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με μέλη και υποψηφίους της παράταξης για τον προεκλογικό αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα αλλά και να μοιραστεί μαζί τους το κλίμα ευφορίας για την επερχόμενη εκλογική νίκη.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της στο εκλογικό κέντρο συνομίλησε με οδηγούς ταξί που τα οχήματα τους ήταν σταθμευμένα μπροστά από το εκλογικό κέντρο, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και περιστράφηκε σε ζητήματα σχετικά με την γενικότερη οικονομική και πολιτική κατάσταση.

kjhlkjlhkfdg patratora

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για