Τουρκία: Ο Ερντογάν χτύπησε κορίτσι που του φώναξε «Τι κάνει εδώ ο δολοφόνος του πατέρα μου;» (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αποδοκιμασίες και το σύνθημα «παραιτήσου δολοφόνε» φαίνεται πως έκαναν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να χάσει την ψυχραιμία του. Και να τη χάσει τόσο πολύ ώστε να φτάσει στο σημείο να σηκώνει χέρι και να γρονθοκοπήσει πολίτη που τον αποδοκίμαζε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το απόγευμα στη Σόμα, όταν ο Ερντογάν αποφάσισε να επισκεφτεί τον τόπο της τραγωδίας και να επισκεφτεί τους συγγενείς και τους διασωθέντες της τραγωδίας στο ορυχείο της πόλης, όπου 282 ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους.

Το στιγμιότυπο με τη γροθιά είναι λίγο πριν το τέλος του video. Φαίνεται, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν να χτυπά ένα κορίτσι που όταν τον είδε μπροστά της άρχισε να φωνάζει: «τι κάνει εδώ ο δολοφόνος του πατέρα μου».

Αν και στο video η εικόνα δεν είναι καθαρή, ο Ερντογάν φαίνεται να κάνει επιθετική κίνηση και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, γρονθοκόπησε το κορίτσι που του φώναξε. Κατά άλλους, τη χτύπησε επανειλημμένα.

Ηδη μάλιστα στο Twitter έχουν αρχίσει να «ανεβαίνουν» φωτογραφίες με τον Ερντογάν να φοράει γάντια του μποξ!

Φιλοκυβερνητικά μέσα παρουσιάζουν την εικόνα αναφέρουν πάντως ότι «ο πρωθυπουργός απλώς έσπρωξε τον προπορευόμενο αστυνομικό». Αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ, υποστηρίζουν πως είδαν τον Ερντογάν να χτυπά το κορίτσι.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για