Α. Σαμαράς: "Στην καλύτερη θέση η Ελλάδα για να γίνει πολύτιμος εταίρος της Κίνας"

Πάτρα: Εργοτάξια της Ολύμπιας οδού και το νέο Λιμάνι θα επισκεφθεί ο Αντώνης Σαμαράς- Στις 7.30 θα μιλήσει στο γήπεδο του «Έσπερου»

«Έκλεισε» η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή και θα συνδυαστεί με παρουσία του πρωθυπουργού στην κεντρική εκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Κατσανιώτη.

Η συγκέντρωση θα πραγμαοτοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (του Εσπέρου) και προγραμματίζεται για τις 7.30 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να πραγματοποιήσει χαιρετισμό, αναφερόμενος τόσο στις περιφερειακές εκλογές και στον Ανδρέα Κατσανιώτη, όσο και γενικότερα, στο πολιτικό διακύβευμα των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, όσο και της επομένης (ευρωεκλογές).

Στην Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφιχθεί ήδη κλιμάκιο συνεργατών του πρωθυπουργού, που ρυθμίζουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες και παράλληλα, διεξάγουν συναντήσεις με τοπικά στελέχη του κόμματος, σημειώνοντας την ανάγκη «πανστρατιάς» στις εκλογές της Κυριακής για την Περιφέρεια, αλλά και την επόμενη Κυριακή για τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αναμένεται στην Πάτρα αργά αύριο το μεσημέρι και εκτός της παρουσίας του στην συγκέντρωση του κ. Κατσανιώτη, αναμένεται να πραγματοποιήσει και κάποιες επισκέψεις. Αν και τα σημεία επισκέψεων δεν έχουν ανακοινωθεί, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η Ολυμπία Οδός, το νέο λιμάνι της Πάτρας και ενδεχομένως, κάποιο από τα ερευνητικά ιδρύματα της περιοχής. Επίσης, είναι πιθανό, μετά την ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο, ο κ. Σαμαράς να φτάσει αργότερα στο κέντρο της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα, να δώσει το παρών και στο εκλογικό κέντρο του κ. Κατσανιώτη, στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγ. Ανδρέου. Οι τελικές λεπτομέρειες μάλλον θα κανονιστούν την τελευταία στιγμή, αναλόγως και του χρόνου που θα έχει στην διάθεσή του ο κ. Σαμαράς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι πολύ πιθανή είναι κάποια επίσκεψη – αστραπή του κ. Σαμαρά και στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για