Το λεπτότερο smartphone στον κόσμο ισχυρίζεται πως φέρνει πρώτη η εταιρεία Gionee, παρουσιάζοντας το Elife S5.5 στο Mobile World Congress την προηγούμενη βδομάδα. Η συσκευή έχει πάχος μόλις 5,5 χιλιοστά και εξοπλίζεται με μια Full HD AMOLED οθόνη 5 ιντσών και 441 ppi. Στο εσωτερικό του smartphone κρύβεται ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής MTK 6592 στα 1.7 GHz. Συνοδεύεται από 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή «τρέχει» το λειτουργικό της εταιρείας με το όνομα Amigo 2.0, το οποίο βασίζεται σε Android 4.2. «Το Elife S5.5 είναι κατασκευασμένο με ένα ξεχωριστό μεταλλικό σκελετό και Corning Gorillas Glass Uni-Body», δήλωσε ο William Lu, πρόεδρος της Gionee. «Χρησιμοποιεί τη λεπτότερη AMOLED οθόνη του κόσμου, το λεπτότερο PCB board 0,6 χιλιοστών και ένα 0,4 χιλιοστών στο πίσω κάλυμμα». Η συσκευή έρχεται με κάμερα 13 megapixel και μια ακόμη 5 MP κάμερα με ευρυγώνιο φακό στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις για δίκτυα 3G και 4G/LTE. Η μη αφαιρούμενη μπαταρία είναι χωρητικότητας 2300 mAh. Η 3G έκδοση αναμένεται να κοστίζει περίπου 370 δολάρια.

Το λεπτότερο smartphone στον κόσμο

Το λεπτότερο smartphone στον κόσμο ισχυρίζεται πως φέρνει πρώτη η εταιρεία Gionee, παρουσιάζοντας το Elife S5.5 στο Mobile World Congress την προηγούμενη βδομάδα.

Η συσκευή έχει πάχος μόλις 5,5 χιλιοστά και εξοπλίζεται με μια Full HD AMOLED οθόνη 5 ιντσών και 441 ppi.

Στο εσωτερικό του smartphone κρύβεται ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής MTK 6592 στα 1.7 GHz. Συνοδεύεται από 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η συσκευή «τρέχει» το λειτουργικό της εταιρείας με το όνομα Amigo 2.0, το οποίο βασίζεται σε Android 4.2.

«Το Elife S5.5 είναι κατασκευασμένο με ένα ξεχωριστό μεταλλικό σκελετό και Corning Gorillas Glass Uni-Body», δήλωσε ο William Lu, πρόεδρος της Gionee. «Χρησιμοποιεί τη λεπτότερη AMOLED οθόνη του κόσμου, το λεπτότερο PCB board 0,6 χιλιοστών και ένα 0,4 χιλιοστών στο πίσω κάλυμμα».

Η συσκευή έρχεται με κάμερα 13 megapixel και μια ακόμη 5 MP κάμερα με ευρυγώνιο φακό στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις για δίκτυα 3G και 4G/LTE. Η μη αφαιρούμενη μπαταρία είναι χωρητικότητας 2300 mAh.

Η 3G έκδοση αναμένεται να κοστίζει περίπου 370 δολάρια.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , ,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για