Πάτρα: «Οι συλλογές των Μουσείων μας ενώνουν» το Σάββατο 17 Μαΐου

Με αφορμή το θέμα του φετινού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων  «Οι συλλογές των Μουσείων μας ενώνουν» το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Δήμου Πατρέων  και το Μουσείο Τύπου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου,  Ηπείρου και Νήσων από κοινού σας καλούν μέσα από τη δράση «Τα Μουσεία της Πάτρας συνδέονται και μας ενώνουν» να τα γνωρίσετε ή να ανανεώσετε τους δεσμούς σας μαζί τους το Σάββατο 17 Μαΐου από 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι με μια περιήγηση σε επιλεγμένα εκθέματά τους που τα συνδέουν και φωτίζουν διαχρονικά  πτυχές της ζωής των κατοίκων της Πάτρας, με οδηγούς τους ανθρώπους των Μουσείων.

Η περιήγηση θα γίνει σε ομάδες που θα μετακινηθούν στα τρία Μουσεία με λεωφορεία που διαθέτει το Γραφείο Γενικού Τουρισμού PTS – PELOPONESS TRAVEL SERVICE. Κατά τη διάρκεια της μετάβασης από το ένα Μουσείο στο άλλο η αφηγήτρια Άσπα Παπαδοπούλου θα μας συνοδεύει με μύθους και ιστορίες λαϊκής παράδοσης.

Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας Τηλ. 2613 – 616176 Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 -15:00

Πληροφορίες: ΣΤ΄ ΕΠΚΑ – Τμήμα Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδ. Προγραμμάτων

Τηλ.: 2613 616100 – e-mail: stepka@culture.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για