Δίδυμα γεννήθηκαν χεράκι-χεράκι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Εκτός από τη σπανιότητα της συγκεκριμένης δίδυμης κύησης, τα δύο κοριτσάκια που φιλοξενούνταν στον ίδιο αμνιακό σάκο και μοιράζονταν τον ίδιο πλακούντα, κρατιόντουσαν μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους χεράκι χεράκι κι έτσι είδαν και το φως για πρώτη φορά.

Οι γιατροί στο Οχάιο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά την πρώτη ανησυχία για την ασφάλεια των δύο βρεφών -μια και τέτοια δίδυμα κύηση συμβαίνει μία στις 10.000 περιπτώσεις κι έχει μεγάλη δυσκολία εξαιτίας της πιθανότητας οι ομφάλιοι λώροι να είναι μπερδεμένοι-, οι γιατροί εξεπλάγησαν από τη στάση στην οποία τα δύο μωράκια βρίσκονταν.

«Ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές που μπορεί να ζήσει στην ζωή του ένας γιατρός» είπε ένας από αυτούς που ομολόγησε ότι στα 35 χρόνια εμπειρίας του έχει συναντήσει μόνο 10 τέτοιες περιπτώσεις. Η 32χρονη Σάρα, που είναι δασκάλα, λίγους μήνες πριν ανησυχούσε μήπως δεν μπορέσει να φέρει στον κόσμο τα δύο κοριτσάκια της αλλά τώρα κρατάει στην αγκαλιά της δύο ήδη πολύ αγαπημένες αδελφούλες. Χρειάστηκε να μείνει στο μαιευτήριο για παρακολούθηση περίπου τους δύο τελευταίους μήνες ενώ η οικογένεια περιλαμβάνει ένα ακόμη μέλος, ένα αγοράκι μόλις 15 μηνών!

Πηγή: http://fox6now.com

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για