Νωρίτερα η κυκλοφορία του iphone 6 – Θα διατεθεί στην αγορά με δυο εκδοχές

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ταϊβάν, το πολυαναμενόμενο iPhone 6 με οθόνη 4,7 ιντσών θα φθάσει στα καταστήματα τον Αύγουστο, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται ποιες θα είναι οι πρώτες χώρες που θα παραλάβουν τη συσκευή.

Τα μοντέλα με τις οθόνες των 5,5 ιντσών ή 5,6 ιντσών θα διατεθούν στην αγορά το Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Economic Daily News.

Ατομα που εμπλέκονται στην αλυσίδα διάθεσης του προϊόντος είχαν επιβεβαιώσει νωρίτερα στο Reuters ότι θα υπάρξουν δύο εκδοχές του iPhone: Μία με οθόνη 4,7 ιντσών και μία με οθόνη 5,5 ιντσών..

Και οι δύο συσκευές θα έχουν στην οθόνη τους επικάλυψη από ζαφείρι σύμφωνα και με τα όσα διέρρευσαν πρόσφατα, ενώ η Apple να στέλνει τα πρώτα υλικά για αυτό τον σκοπό στην Κίνα από το νεοσύστατο εργοστάσιο της στην Mesa.

Συνολικά, όπως αναφέρει η Economic Daily News, 80 εκατομμύρια συσκευές iPhone 6 θα παραχθούν φέτος.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η αύξηση του μεγέθους της οθόνης του iPhone άνω των 4 ιντσών θα βοηθήσει την Apple να ανακτήσει το μερίδιο της αγοράς από τους ανταγωνιστές της, όπως η Samsung Electronics, οι οποίες έχουν ανταποκριθεί στη ζήτηση για μεγαλύτερη οθόνη.

Πηγή: newmoney.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για