Περιπτεράς κέρασε παγωτό τον Πρωθυπουργό

Περιπτεράς κέρασε παγωτό τον Πρωθυπουργό

Από ευχάριστα απρόοπτα σημαδεύτηκε η αποχώρηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από τη Βουλή μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος αποφάσισε να καλύψει πεζός την απόσταση από τη Βουλή μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου αρχικά συνάντησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ τους οποίους και χαιρέτησε ενώ λίγα μέτρα αργότερα τον σταμάτησε ένας περιπτεράς για να τον κεράσει ένα παγωτό.

Αμέσως μετά συναντήθηκε και με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Βασίλη Γκούμα με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συνομιλία.

Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί για τον πρωθυπουργό καθώς λίγα μέτρα παρακάτω είδε μια τουρίστρια η οποία κρατούσε έναν χάρτη και αναζητώντας οδηγίες απευθύνθηκε στον Αντώνη Σαμαρά χωρίς να γνωρίζει την ιδιότητά του.

Αφού ο πρωθυπουργός τις έδωσε τις οδηγίες που αναζητούσε τη ρώτησε από που κατάγεται με την γυναίκα να του απαντά ότι είναι από την Αυστραλία αλλά η καταγωγή της είναι από το Καστελόριζο.

Ήταν τότε που η τουρίστρια παρατήρησε τους άνδρες ασφαλείας που βρίσκονταν γύρω από τον πρωθυπουργό και αντιλήφθηκε ότι δεν συνομιλά με έναν τυχαίο πολίτη. Έτσι ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά «ποιός είστε;» και όταν ο πρωθυπουργός της αποκάλυψε την ιδιότητά του εκείνη ξέσπασε σε γέλια και τον αγκάλιασε.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε τη «μίνι» βόλτα συνομιλώντας και με άλλο κόσμο που βρέθηκε στο διάβα του.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για