Στη διάθεση του κοινού ο απολογισμός δράσης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα

Στην ιστοσελίδα της παράταξης του Απόστολου Κατσιφάρα, όπως είχε υποσχεθεί ο ίδιος ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, είναι αναρτημένος από σήμερα τα ξημερώματα ο απολογισμός δράσης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Για μία ακόμη φορά, ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα έχει επιλέξει έναν σύγχρονο, χρηστικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, ώστε να επικοινωνεί άμεσα και διαδραστικά με τους πολίτες, πιστοί πάντοτε στις αρχές της διαφάνειας.

Στον απολογισμό περιλαμβάνονται και αναλύονται τα έργα που έχουν υλοποιηθεί από την Περιφερειακή Αρχή κατά την θητεία των τρεισήμισι χρόνων, έργα σημαντικά που έχουν συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και βοηθούν στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, παρά τη δυσμενή οικονομική κατάσταση.

«Σε αυτές τις σελίδες του απολογισμού, ξεδιπλώνεται ένα πλούσιο έργο, με ελάχιστους πόρους και αιματηρές οικονομίες έγινε εφικτό και θα αποτελέσει γέφυρα για τις προοπτικές του μέλλοντος», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Απ. Κατσιφάρας και συμπλήρωσε: «Ο απολογισμός σε ένα έργο, όπως αναφέρουμε πάντα, είναι κατά την άποψή μας, κορυφαία στιγμή ευθύνης. Αποτελεί μέτρο αξιολόγησης, µε βάση το οποίο οι πολίτες ελέγχουν το έργο και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών µας μέχρι σήμερα. Και αυτό θέλουμε να κάνουμε και οι πολίτες να μας κρίνουν αυστηρά, αλλά δίκαια».
Κλείνοντας, ο κ. Κατσιφάρας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την αιρετή Περιφέρεια πως θα πορευτούμε στην κατεύθυνση της διαφάνειας και θα δημοσιοποιούμε κάθε δράση μας, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση των πολιτών. Και αυτό ακριβώς πράττουμε».

Ο απολογισμός είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα www.dikaiomastinproodo.gr, όπου μπορεί κάθε πολίτης να τον διαβάσει και να ενημερωθεί αναλυτικά για το έργο που έχει γίνει. Ήδη στην ιστοσελίδα του συνδυασμού έχει αναρτηθεί η Διακήρυξη Αρχών, ενώ στις αμέσως επόμενες ημέρες θα είναι στη διάθεση του κοινού και το πλήρες Πρόγραμμα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για