Σταυρούλα Παναγοπούλου - Νικολάου "Βασική μου επιδίωξη παραμένει η καταπολέμηση της ανεργίας και η διασφάλιση της εργασίας"

Σταυρούλα Παναγοπούλου-Νικολάου: «Η ανάπτυξη χρειάζεται διεκδίκηση!»

Βασική προϋπόθεση για να γίνει πραγματικότητα η ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι τα μεγάλα έργα υποδομής. Στη Δυτική Ελλάδα αυτό αφορά πρωτίστως τις βασικές οδικές αρτηρίες.

Προέρχομαι από τον κλάδο των τεχνικών έργων και αναγνωρίζω το σημαντικό τους ρόλο στην οικονομία, τόσο κατά τη φάση της κατασκευής τους, όσο και τη φάση λειτουργίας τους, αφού από τους βασικούς οδικούς άξονες εξαρτώνται οι μεταφορές και κατ’ επέκταση η βιομηχανία, το εμπόριο, ο τουρισμός.

Επιδίωξη μου είναι ο συνεχής αγώνας για την εξεύρεση τρόπων χρηματοδότησης και άρσης όλων των εμποδίων για την κατασκευή των δρόμων που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη η Δυτική Ελλάδα όπως τα τμήματα

Κορίνθου – Πατρών και Πατρών – Πύργου της Ολυμπίας Οδού, και Αντιρρίου – Μεσολογγίου της Ιόνιας οδού.

Η αιρετή Περιφέρεια με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα έκανε την αρχή. Η συνέχεια εξαρτάται από τη γνώση και τη βούληση, την οποία είναι διατεθειμένοι να επιδείξουν όσοι θα κληθούν να αποφασίσουν και να διεκδικήσουν μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με βάση τις πραγματικές προτεραιότητες του τόπου.

Αγωνίζομαι αδιάκοπα και με συνέπεια για αυτό που θεωρώ αυτονόητο: Για την άρση των εμποδίων που ευθύνονται για την καθυστέρηση των έργων, για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουμε στη διάθεσή μας για την υλοποίηση των έργων, την αύξηση της απασχόλησης, την ευημερία των πολιτών στη Δυτική Ελλάδα.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για