Δ. Τριανταφυλλόπουλος: «Oι τεχνοκράτες του Υπ.Υγείας πήραν την απάντησή τους για τα Νοσοκομεία Καραμανδανείου και Καλαβρύτων»!

Μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας αξιολόγησης των νοσοκομείων της χώρας από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και ειδικότερα μετά την κατάταξη των Νοσοκομείων «Καραμανδάνειο Παίδων Πάτρας» και «Καλαβρύτων», μεταξύ αυτών με την υψηλότερη αξιολόγηση για το 2013, ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος είχε προ μηνών καταγγείλει τα σχέδια παραγόντων του εν λόγω υπουργείου να κλείσουν ή να συρρικνώσουν τις παραπάνω Νοσηλευτικές Μονάδες, έκανε το πι κάτω σχόλιο:

«Η επίσημη αξιολόγηση των Νοσοκομειακών Μονάδων ,που » εν μία νυκτί» ήθελαν ορισμένοι τεχνοκράτες – σύμβουλοι του Υπουργείου Υγείας να εξαφανίσουν από τον Υγειονομικό χάρτη της χώρας, αποτελεί κόλαφο γι’ αυτούς, που μεταξύ ασχετοσύνης και δόλιας στάσης υπέρ μεγαλογιατρών νοσηλευτικών ιδρυμάτων πολλαπλάσιων κλινών και δυνατοτήτων της περιοχής, επιχείρησαν να βάλουν «λουκέτο» στο αξιόμαχο «Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων» της Πάτρας, αλλά και το απολύτως απαραίτητο – για την ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων – τοπικό Νοσοκομείο.

Όσοι εξ’ ημών αντιδράσαμε εμπράκτως έντονα και ζητήσαμε από το υπουργείο να αξιολογήσει ουσιαστικά τα νοσηλευτικά ιδρύματα, απομονώνοντας κάθε ανεγκέφαλο τεχνοκράτη που μετρώντας πληθυσμούς και κτίρια, σχεδίαζε ισοπεδωτικές τακτικές, επιβεβαιωθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο!

Τώρα, είναι ανάγκη τα Νοσοκομεία αυτά να ενισχυθούν με προσωπικό και εξοπλισμό, συνεχίζοντας ακόμα πιο δυναμικά την παροχή υπηρεσιών προς τους κατοίκους – ασθενείς ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για