Απ. Κατσιφάρας: Τα εκλογικά μας κέντρα ανοικτά για κάθε πολίτη σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τρία εκλογικά κέντρα στην καρδιά των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, λειτουργούν από τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, για τις Περιφερειακές Εκλογές 2014.

Και τα τρία κέντρα είναι ανοικτά και δέχονται τους συμπολίτες μας, προκειμένου εκεί να έχουν καθημερινή επαφή τόσο με τα στελέχη του συνδυασμού και τους συνεργάτες, όσο και με τους ίδιους τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους, κάθε Περιφερειακής Ενότητας.
Από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας έχει ζητήσει από όλους τους υποψηφίους να δώσουν το «παρών» σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας, να είναι δίπλα στους πολίτες, να τους παρουσιάζουν το πρόγραμμα του συνδυασμού και το έργο που έχει γίνει, αλλά κυρίως να τους ακούν.

Τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» λειτουργούν καθημερινά στις παρακάτω διευθύνσεις:

fgkjhdghk patratora
Στο Αγρίνιο, πλατεία Δημοκρατίας 1, τηλέφωνο επικοινωνίας 26410-55035.

eklogiko kentro katsifaras skaipatras

Στην Πάτρα, πλατεία Γεωργίου Α’ 28, τηλέφωνα επικοινωνίας 6984-645990 και 6984645991.

kjgfkgjlh patratora

Και στον Πύργο, Μανωλοπούλου 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 6981-145300.

Να υπενθυμίσουμε πως λειτουργεί και το «ηλεκτρονικό εκλογικό κέντρο» του συνδυασμού του Απόστολου Κατσιφάρα στον σύνδεσμο: www.dikaiomastinproodo.gr και email επικοινωνίας είναι το: info@dikaiomastinproodo.gr .
Παράλληλα λειτουργεί και η σελίδα του συνδυασμού στο Facebook (www.facebook.com/dikaiomastinproodo), όλο το φωτογραφικό υλικό του συνδυασμού, σε υψηλή ανάλυση, ταξινομείται ανά δραστηριότητα στο λογαριασμό Flickr (www.flickr.com/photos/dikaiomastinproodo/), ενώ στο YouTube (www.youtube.com/dedikaiomastinproodo) αναρτώνται βίντεο από εκδηλώσεις και δράσεις του συνδυασμού, ομιλίες, συνεντεύξεις, κλπ.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για