Πάτρα: Αυλαία για το Καρναβάλι με την καύση του Βασιλιά- «Μέρκελ» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Τίτλοι τέλους» για το Πατρινό Καρναβάλι του 2014, έπεσαν απόψε με την καθιερωμένη καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στο Μώλο της Αγίου Νικολάου.

Φέτος στην πυρά ρίχτηκε ομοίωμα του Βασιλιά «Μέρκελ». Από νωρίς το βράδυ, η καρδία του κεφιού και της χαράς μεταφέρθηκε στο λιμανοβραχιόνα της Αγίου Νικολάου, με τον κόσμο από νωρίς να συγκεντρώνεται  στο σημείο παρά την έντονη βροχόπτωση, προκειμένου από κοντά να παρακολουθήσει την τελετή λήξης του Θεσμού.

Τα δεκάδες πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν, φώτισαν τον Αχαϊκό ουρανό…!

merkel kafsi karnavalou patratora2

Στη σκηνή βρέθηκαν δυο τραγουδιστές που δραστηριοποιούνται καλλιτεχνικά με επιτυχία στην Πάτρα, η Ευδοκία Ράπτη και ο Παντελής Καστανίδης, που θα είπαν δυο τραγούδια ο καθένας (χορευτικές εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών) ζεσταίνοντας το κλίμα και προσφέροντας μελωδικές, χαρούμενες καρναβαλικές πινελιές.

Ακολούθησε   σόου από την Pandemonium Team με τίτλο «The Journey Continues»

Τον μουσικό παλμό έδωσαν οι δύο Djs – Monks (από την ομάδα Screwdrivers). Στην σκηνή εμφανίστηκε η Φωτεινή Νεράιδα του Πατρινού Καρναβαλιού η οποία θα «πάλεψε» για την αναγέννηση της. Οι πέντε χορευτές δημιούργησαν «παραμυθένιες» αυταπάτες παίζοντας με τις αισθήσεις του κοινού. Στο τέλος οι χορευτές, οι οποίοι  την πλαισίωναν, υποτάχθηκαν σε αυτήν.

merkel kafsi karnavalou patratora1

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για