Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της «Πρωτοβουλίας για την Πάτρα»- Α. Τζουραμάνης «Θέλουμε τον ενεργό πολίτη να κάνει το βήμα μπροστά»

Τα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» πραγματοποιήθηκαν χθες, παρουσία υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και φίλων του συνδυασμού.

Το αγιασμό των γραφείων της παράταξης (Κορίνθου 262, γ΄ όροφος) τέλεσε ο πατήρ Χριστόδουλος και ο διάκονος πατήρ Ιωσήφ (Ιερομόναχοι Ι.Μ. Ομπλού).

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ανδρέας Τζουραμάνης, επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι το διακύβευμα των φετινών εκλογών για το Δήμο της Πάτρας είναι «η ρήξη με το παλιό και η εμπιστοσύνη στο νέο», τονίζοντας ότι για την πόλη αποτελεί μονόδρομο η ανάδειξη φρέσκων προσώπων και η αποφασιστικότητα για ρήξεις που θα οδηγήσουν στο κοινό όνειρο: την Πάτρα Αλλιώς.

«Το 2010 κάναμε την αρχή, τώρα θέλουμε τον ενεργό πολίτη να κάνει το βήμα μπροστά. Να στηρίξει την «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» και να εμπιστευτεί τους νέους ανθρώπους, δίνοντάς τους την εντολή για την ανάληψη ευθύνης της δημοτικής αρχής» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τζουραμάνης φάνηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου, ωστόσο τόνισε τον αγώνα που πρέπει να γίνει από όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μέχρι και την τελευταία μέρα πριν το άνοιγμα της κάλπης.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για