Πάτρα: Φωτορεπορτάζ «πίσω» από τις κάμερες- Οι άνθρωποι που κάλυψαν το Πατρινό Καρναβάλι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πιστοί στο καθήκον της μετάδοσης του Πατρινού Καρναβαλιού,  οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωση της Αχαϊκής Πρωτεύουσας και όχι μόνο.

Τι και εάν έβρεχε τι και εάν ο υδράργυρος έπεσε αισθητά κατά την διάρκεια του τριημέρου, Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και φωτορεπόρτερ ήταν εκεί …περιμετρικά της Πλατείας Γεωργίου προκειμένου να καλύψουν τις παρελάσεις και τα δρώμενα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο τηλεοπτικός φακός του patratora.gr, εντόπισε και απαθανάτισε κάποιους από τους ανθρώπους που βρέθηκαν πίσω από την μετάδοση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Αντικείμενο προβολής αποτέλεσε το Πατρινό Καρναβάλι εκτός από τα τοπικά και Πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά μέσα και για Τούρκικο κανάλι, αποστολή του οποίου εντοπίσαμε στην Πλατεία Γεωργίου απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων».

tourkiko kanali karnavali patratora tourkiko kanali karnavali patratora1

texnikoi karnavali patratora9 texnikoi karnavali patratora10 texnikoi karnavali patratora11 texnikoi karnavali patratora12 texnikoi karnavali patratora13 texnikoi karnavali patratora14 texnikoi karnavali patratora15 texnikoi karnavali patratora16

texnikoi karnavali patratora texnikoi karnavali patratora2 texnikoi karnavali patratora3 texnikoi karnavali patratora4 texnikoi karnavali patratora5 texnikoi karnavali patratora6 texnikoi karnavali patratora7 texnikoi karnavali patratora8

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για