Πάτρα: Με την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου πέφτει απόψε η αυλαία του φετινού Καρναβαλιού!

Με την τελετή καύσης του Βασιλιά Καρνάβαλου στις 9 το βράδυ στο μώλο της Αγίου Νικολάου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Πληροφορίες θέλουν ωστόσο φέτος αντί για τον Καρνάβαλο, στην πυρά να πέσει ομοίωμα της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ.

Παρουσιάστρια της τελετής λήξης θα είναι η Κατερίνα Τσουκαλά, η οποία θα υποδεχτεί τους χιλιάδες καρναβαλιστές από την Πάτρα και όλη την Ελλάδα.

Στη σκηνή θα βρεθούν δυο τραγουδιστές που δραστηριοποιούνται καλλιτεχνικά με επιτυχία στην Πάτρα, η Ευδοκία Ράπτη και ο Παντελής Καστανίδης, που θα πουν δυο τραγούδια ο καθένας (χορευτικές εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών) ζεσταίνοντας το κλίμα και προσφέροντας μελωδικές, χαρούμενες καρναβαλικές πινελιές.

Θα ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό σόου από την Pandemonium Team με τίτλο «The Journey Continues»

Τον μουσικό παλμό δίνουν οι δύο Djs – Monks (από την ομάδα Screwdrivers). Στην σκηνή θα εμφανιστεί η Φωτεινή Νεράιδα του Πατρινού Καρναβαλιού η οποία θα “παλέψει” για την αναγέννηση της. Οι πέντε χορευτές θα δημιουργήσουν “παραμυθένιες” αυταπάτες παίζοντας με τις αισθήσεις του κοινού. Στο τέλος οι χορευτές, οι οποίοι θα την πλαισιώνουν, θα υποταχθούν σε αυτήν.

Τι θα συμβεί εάν ενωθούν η χορογραφία γρήγορου ρυθμού, τα “παραμυθένια” σκηνικά και η ηλεκτρονική χορευτική μουσική με το θέατρο σε μια αξέχαστη εμπειρία; Οι “Pandemonium”!

Οι “Pandemonium” είναι μια ομάδα αποτελούμενη από χορευτές, μουσικούς παραγωγούς και τον προσωπικό τους σκηνοθέτη Γκόργαν.

Η δημιουργία αυτής της ομάδας έχει ως κύριο στόχο να μας οδηγήσει σε ένα “φανταστικό” ταξίδι μέσα από μία διαδραστική οπτικοακουστική performance, βασιζόμενη στον black-light φωτισμό και τις ψευδαισθήσεις, οι οποίες θα γοητεύσουν το κοινό.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για