Στον Σκορπίο στις 4 Ιουνίου η Μπιγιονσέ- Θα τραγουδήσει στα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ

Με την Μπιγιονσέ να τραγουδά και με χλιδή που έχει δεκαετίες να δει ο Σκορπιός, θα γίνει το πάρτι για τα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό, στις 4 Ιουνίου.

Μια Γαλλίδα που φημίζεται για τη διοργάνωση εκρηκτικών πάρτι για δισεκατομμυριούχους, έχει αναλάβει τη διοργάνωση, ενώ ο αριθμός των καλεσμένων θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα:

«Πληροφορήθηκα από φίλους του Russian tycoon στο Μόντε Κάρλο ότι το party της νεαρής του κόρης Εκατερίνα στο νησί που έκανε ξακουστό στα πέρατα του κόσμου ο Αρ. Ωνάσης προετοιμάζεται από Γαλλίδα, γόνο old money οικογένειας. Η κυρία «ειδικεύεται» σε gatherings αποκλειστικά και μόνο για billionaires. Εκατομμύρια δολάρια ξοδεύονται για τέτοιου είδους parties. Καλεσμένοι προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, διάσημοι d.j. και τραγουδιστές, που απολαμβάνουν συλλεκτικές σαμπάνιες και εδέσματα τα οποία πολλές φορές έρχονται σχεδόν έτοιμα από μεγάλα εστιατόρια του εξωτερικού.

Το party της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου. Το κορίτσι ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, είναι καλλίγραμμη, κατάξανθη, κομψή και άκρως επικοινωνιακή. Πληροφορούμαι επίσης ότι ελάχιστοι από τους φίλους της οικογενείας θα φιλοξενηθούν στα ανακαινισμένα σπιτάκια που βρίσκονται πάνω στον Σκορπιό. Πολλοί θα μείνουν σε yachts, ενώ υπάρχει η σκέψη να ενοικιαστεί κρουαζιερόπλοιο για τη μεταφορά των guests από το λιμάνι του Πειραιά στη Λευκάδα. Οι προσκεκλημένοι θα φθάσουν στον Σκορπιό με τα υπερσύγχρονα ταχύπλοα που αγόρασε πέρυσι ο «βασιλιάς της ποτάσας».»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για