Θύμα τσαντάκια ηλικιωμένη στην Ι.Μ Γηροκομείου

Πάτρα: Προεκλογική εκστρατεία σε μνημόσυνο- Μητέρα υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου μοίραζε κάρτες στην Μονή Γηροκομείου

Ολα στο βωμό της ψηφοθηρίας αυτή την περιόδο.  Εκτός από τους ίδιους τους υποψήφιους που έχουν επιδοθεί στην άγρα ψήφων και συγγενικά τους πρόσωπα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να  τους «διαφημίσουν»…!

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr. το Σάββατο, μητέρα υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, με την παράταξη «Νέα Πόλη» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Χριστόπουλο, εκμεταλλευόμενη την παρουσία της στο μνημόσυνο του π. Χριστόφουρου Μεΐντανά που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Γηροκομείου, δεν δίστασε να μοιράζει προεκλογικές κάρτες τους γιου της.

Η συγκεκριμένη κυρία μετά από το μνημόσυνο πλησίαζε τους πιστούς και χωρίς κανένα δισταγμό «έβαζε» στα χέρια των παρευρισκόμενων, μπιλιετάκια  του γιου της -υποψήφιου Δημοτικό Σύμβουλο.

Η «δράση» της μητέρας του υποψηφίου που συστηνόταν μάλιστα ως πρώην υπάλληλος Δημόσια Υπηρεσίας, σχολιάστηκε δυσμενώς από τους παρευρισκόμενους.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να ενισχύσει την διαπίστωση πως εν καιρω προεκλογικής περιόδους επιστρατεύονται όλα τα μέσα καθώς όπως λέει και ο λαός  ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα» προκειμένου οι υπόψηφιοι να «κερδίσουν» ψήφους από άτομα που όχι μόνο δεν τα γνωρίζουν αλλά ουδέποτε και στην περίπτωση εκλογικής τους νίκης θα ασχοληθούν μαζί τους…!

Πάντως κοινή διαπίστωση των ημέρων είναι πως δεν έχουν αφήσει γάμο, κηδείες, μνημόσυνα και λοιπές εκκλησιαστικές εκδηλώσεις, υποψήφιοι καθώς από οτι φαίνεται η συγκεκριμένη μέθοδος ψηφοθηρίας είναι «δοκιμασμένη» και μαλλον αποτελεσματική…!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για