Πάτρα: Περιοδεία Κώστα Σπαρτινού στο Ιστορικό κέντρο της πόλης

Θετική ανταπόκριση είχε η περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Σπαρτινού και των υποψηφίων και μελών της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός και μέλη και υποψήφιοι της αυτοδιοικητικής παράταξης ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου (πλατεία Γεωργίου 50) και πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη περιοδεία στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ο Κώστας Σπαρτινός μαζί με πολυπληθή ομάδα στην οποία συμμετείχαν μέλη και υποψήφιοι της παράταξης ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη, η Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κρίτωνας Αρσένης, ο Πρόεδρος του δ.σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Γιώργος Ρώρρος μαζί με μέλη του δ.σ. του συλλόγου καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν καταστήματα και συνομίλησαν με καταστηματάρχες και πολίτες στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ο Κώστας Σπαρτινός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εμπόρους και εμποροϋπαλλήλους και να έχει μια άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά της πόλης λόγω της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών της κυβέρνησης. Μεταξύ των θεμάτων που μονοπώλησαν τις συζητήσεις ήταν ο μεγάλος αριθμός των κλειστών καταστημάτων στο κέντρο της πόλης, οι εικόνες εγκατάλειψης που παρουσιάζουν πολλοί εμπορικοί δρόμοι και το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές που εξοντώνει οικονομικά και ψυχικά τους καταστηματάρχες και τους εμποροϋπαλλήλους προς όφελος των πολυεθνικών.

Η επαφή με τον εμπορικό κόσμο και με τους πολίτες έδειξε με τον πιο οξύ τρόπο ότι η υπομονή τους έχει τελειώσει, ότι δε θα επιτρέψουν άλλο αυτή την καταστροφή. Στις κάλπες του Μαΐου θα στείλουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και ανατροπής επιλέγοντας τον Κώστα Σπαρτινό για Δήμαρχο της Πάτρας, τον Βασίλη Χατζηλάμπρου για Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Και στις τρεις κάλπες η επιλογή είναι μία, να νικήσουμε!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για