ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Το μηχάνημα που κλείνει τις λακούβες σε δύο μόλις λεπτά (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λακκούβες στους δρόμους είναι από ενοχλητικές έως επικίνδυνες, ενώ όπως έχουμε γράψει μπορούν να προκαλέσουν ζημιές στα αυτοκίνητα. Η επισκευή τους απαιτεί την συμμετοχή 3 με 4 ανθρώπων και διαρκεί αρκετό χρόνο, εκτός αν υπάρχει το Pothole Killer, ο εξολοθρευτής της λακκούβας.

Πρόκειται για ένα φορτηγό στο οποίο έχει προσαρμοστεί ένα μηχάνημα στο εμπρός του μέρος, το οποίο μπορεί να το χειριστεί ο οδηγός μέσω ενός joystick από το εσωτερικό του φορτηγού. Η διαδικασία επισκευής είναι απλή: αρχικά η λακκούβα καθαρίζεται με πεπιεσμένο αέρα, στη συνέχεια προστίθεται το υλικό της βάσης, στη συνέχεια πετραδάκια κ στο τέλος το υλικό της επιφάνειας, ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι, ανάλογα με το μέγεθος της λακκούβας, από 60 έως 90 δευτερόλεπτα.

Το Pothole Killer χρησιμοποιείται ήδη σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, μάλιστα μπορεί να νοικιαστεί από τις υπηρεσίες που το έχουν ανάγκη, ενώ το βασικό του μείον είναι ότι το υλικό πλήρωσης αποτελείται κατά 35% από νερό οπότε δν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή… Επίσης η επισκευή της λακκούβας δεν κρατάει αιώνια. Πιο συγκεκριμένα διαρκεί περίπου ένα χρόνο πάνω κάτω, αλλά παρόλα αυτά η συγκεκριμένη λύση είναι ιδιαίτερα καλή…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για