Πάτρα: Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Απόλλων-Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Απόλλων, η οποία έχει ως εξής:

«Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2014, στις 18:00, στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό διαμορφώνονται ως εξής:
• Κερκίδα Α: 25,00€
• Κερκίδα Β: 20,00€
• Κερκίδες Γ και Δ: 15,00€

Με απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός φοιτητικών / μαθητικών εισιτηρίων στην τιμή των 10,00€ (απαραίτητη η επίδειξη πάσου), αλλά και παιδικών εισιτηρίων.

Επισημαίνεται προς τους φίλαθλους που θα συνοδεύουν παιδιά μικρών ηλικιών ότι για την είσοδο και κατάληψη θέσης στο κλειστό γήπεδο είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά εισιτηρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:
1. Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας,
2. Το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου
(ώρες καταστημάτων),
3. Το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210
(ώρες καταστημάτων),
4. Το ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων),
5. Η ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149 και
6. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κορίνθου και Γκότση (ώρες
καταστημάτων)».

Επίσης, κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας αποφασίστηκαν -μεταξύ άλλων- τα εξής:
* Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μέχρι τρία εισιτήρια, επιδεικνύοντας τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα (ταυτότητες ή διαβατήρια).
* Την ημέρα του παιχνιδιού θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων πριν την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το εισιτήριο του παιχνιδιού. Θα είναι δε, υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα σε όλες τις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.
* Θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο στους φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας, εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα Πάτρας. Ακόμα κι αν αυτοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του παιχνιδιού.
* Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο κλειστό γήπεδο θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος. Από τους φιλάθλους θα αφαιρούνται κέρματα, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με ροφήματα, ποτά και οποιαδήποτε συσκευασία ανά χείρας.
* Με εντολή των αστυνομικών αρχών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του κλειστού γηπέδου, με εξαίρεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα των αθλητών.
Επίσης, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου, με εξαίρεση τις δημοσιογραφικές και των φωτορεπόρτερ για τις ανάγκες κάλυψης του παιχνιδιού. Όσοι είναι κάτοχοι των καρτών ελευθέρας του ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία του Απόλλωνα, προκειμένου να παραλάβουν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι (απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου κ.ο.κ.).
Η Διοίκηση του Απόλλωνα παρακαλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν για την έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων τους καθώς και για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο».

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για