Πάτρα: Στις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα ο 17χρονος- Τραυμάτισε Αστυνομικούς εμβολίζοντας την μηχανή τους

Το δρόμο για τις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα, με την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή πήρε ο μετά την απολογία του ο 17χρονος που κατηγορείται για σωρεία ληστειών και κλοπών αλλά και για τον τραυματισμό Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών την περασμένη Τρίτη, όταν επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης και εμβόλισε την μηχανή τους, στην περιοχή του Ψάχου.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε και πάλι σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, μετά την προθεσμία που έλαβε και πήρε την περασμένη Τετάρτη για να ετοιμάσει την απολογία του.

Υπενθυμίζεται πως η «λεία» από την παράνομη δράση του 17χρονου ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Από την έως τώρα μεθοδική έρευνα, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, έχουν εξιχνιαστεί δεκατέσσερις περιπτώσεις ληστειών και κλοπών τις οποίες ο δράστης είχε διαπράξει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν τις εξής περιοχές:

Πέντε στη Κάτω Αχαΐα,

 Τρεις στη Πάτρα,

 Δυο στα Σαγαίικα,

 Και από μια στα Καμίνια, τα Λουσικά, τον Αλισσό και την Αγυιά Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 17χρονου έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για διάπραξη περισσότερων από εκατό ληστειών και κλοπών ενώ επισημαίνεται ότι το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε από την παράνομη δράση του τα τελευταία δυο χρόνια, ανέρχεται στις 217.132 ευρώ

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και δυο εντάλματα βίαιης προσαγωγής της Α΄ Ανακρίτριας Πατρών για διάπραξη ληστειών.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για