Δήλωση Σταυρούλας Παναγοπούλου – Νικολάου υπ. Περιφερειακής Συμβούλου

Δήλωση της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Αχαΐας Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου (Εργοδηγός – Σχεδιάστρια – Γενική Γραμματέας Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Πρόεδρος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτικής Ελλάδας):
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Περιφέρειά μας και επέλεξα να προχωρήσω μαζί με ανθρώπους που μας ενώνει μια κοινή και αδιάλειπτη πολιτική και κοινωνική σχέση που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία.
Ο νέος θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θεμελιώθηκε με σωστές βάσεις την περίοδο που διακινήθηκε με επικεφαλής και την προσπάθεια του Απόστολου Κατσιφάρα.
Χρειάζεται να ασχοληθούν νέοι άνθρωποι με όραμα για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, ιδιαίτερα τη νέα πενταετία για το νέο Σύμφωνο Εταιρικής Συνεργασίας (ΣΕΣ) 2014-2020.
Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι για να αμβλυνθούν οι κοινωνικές ανισότητες.
Βασική μου επιδίωξη είναι η κατοχύρωση και προάσπιση των οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των εργαζομένων.
Αγωνίζομαι μαζί με τους συναδέλφους μου για την καταπολέμηση της ανεργίας και τη διασφάλιση της εργασίας. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και τώρα και σας ζητώ να με τιμήσετε και να με εμπιστευθείτε με την στήριξή σας.
Όπως έκανα πάντα από όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχα και κατέχω και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θα είμαι δίπλα σας με ένα δημοκρατικό αγώνα, ώστε να μεταφέρετε η δική σας φωνή, μέσα από τη δική μου σε ένα δυναμικό Περιφερειακό Συμβούλιο που αξίζει στη Δυτική Ελλάδα».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για