Μπιλάλ: Μου δίνουν 10 εκατ. δολάρια. Ερντογάν: Γιε μου, ζήτα πιο πολλά!

«Μην τα πάρεις. Ό,τι μας υποσχέθηκε, αυτό πρέπει να μας φέρει. Αν δεν το φέρει, δεν υπάρχει λόγος» ακούγεται να λέει η φωνή στο νέο βίντεο, που φέρεται να ανήκει στον Τούρκο πρωθυπουργό, σύμφωνα με το Reuters…

«Οι άλλοι τα φέρνουνε. Γιατί δεν μπορεί να τα φέρει; Τι νομίζουν ότι είναι αυτή η δουλειά; Αλλά μην ανησυχείς, θα πέσουν στην αγκαλιά μας», συνεχίζει η ίδια φωνή.

H νέα ηχογραφημένη συνομιλία του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν κυκλοφόρησε την Τετάρτη. Σε αυτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, ακούγεται ο Ερντογάν να μιλάει και πάλι με το γιο του Μπιλάλ και να του λέει να μην αποδεχθεί τη μίζα που του πρόσφεραν, αλλά να περιμένει για ακόμη μεγαλύτερη!

Το ηχητικό απόσπασμα ανέβηκε στο Youtube την Τετάρτη από χρήστη με το ψευδώνυμο«Haramzadeler» και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ ο Ερντογάν φέρεται να λέει στον γιο του Μπιλάν να απορρίψει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Σιτκί Αγιάν, ιδιοκτήτη της Som Petrol, στην οποία χορηγήθηκαν αφορολόγητα κίνητρα από την τουρκική κυβέρνηση για την κατασκευή νέων αγωγών πετρελαίου από το Ιράν, λέγοντας ότι το ποσό είναι πολύ μικρό.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για