Στη ΔΗΜΑΡ προσχωρεί η Μαριλένα Κοππά

Την προσχώρηση της στη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το πρωί η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά, η οποία έβαλε κατά του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας το ότι έχει γίνει συνιστώσα της ΝΔ.

Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ, η κ.Κοππά τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό δεν είναι αυτόνομο και πως έχει αποδεχθεί να καταργηθούν μεταρρυθμίσεις που το κόμμα είχε προωθήσει επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

Η κ. Κοππά σημείωσε ότι η ίδια έχει εκφράσει τις απόψεις της αυτές δημοσίως εδώ και μήνες, αλλά η κριτική της δεν έχει απασχολήσει το ΠΑΣΟΚ, ούτε θετικά -σε μια προσπάθεια να διορθωθούν τυχόν λάθος κινήσεις-, ούτε αρνητικά -να την καλέσουν για εξηγήσεις.

Η Μαριλένα Κοππά τάχθηκε υπέρ της σταθερότητας στη χώρα, ωστόσο υπογράμμισε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος της κοινωνίας.

Ερωτηθείσα για την ίδρυση του κόμματος Το Ποτάμι από τον Σταύρο Θεοδωράκη, απάντησε ότι η ίδια είναι της λογικής «ας αφήσουμε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν». «Ας δούμε τι έχει να πει ο Σταύρος Θεοδωράκης και θα τον κρίνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ.Κοππά.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για