Γιώργος Σιγαλός: «Νοικοκυρέψαμε τον Δήμο, κάναμε έργο – Τώρα είναι η ώρα των δημοτών»

Φίλε συνδημότη, φίλη συνδημότισσα,

Έφτασε η ώρα για να επιλέξεις τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της πόλης μας για την επόμενη πενταετία.

Έφτασε η ώρα για να αποφασίσεις ποια είναι η δημοτική παράταξη που είναι η ικανότερη να οδηγήσει την Πάτρα στο μέλλον.

Και τώρα πλέον ξέρεις, έχεις συνειδητοποιήσει, ότι η παράταξη του Γιάννη Δημαρά, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και συμπλέγματα του παρελθόντος, συνεπής στην πορεία που χάραξε πριν από μερικά χρόνια για μια πραγματικά ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, έβαλε την Πάτρα στο σωστό δρόμο.

Περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες της οικονομικής κρίσης, έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλά εμπόδια που φάνταζαν ανυπέρβλητα, όπως και όσες και όσους ακολούθησαν το εγχείρημά μας αλλά στα δύσκολα το έβαλαν στα πόδια για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους, κάναμε πολλά για την Πάτρα.

Πρωτίστως, βάλαμε γερά θεμέλια για μια πόλη οικονομικά νοικοκυρεμένη, σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ σου, την ώρα που άλλοι δήμοι είναι καταχρεωμένοι.

Παράλληλα, όμως, βάλαμε και τις πρώτες πινελιές στο όραμα μας για μια Πάτρα καλύτερη, πιο όμορφη, και πάνω απ’ όλα πιο ανθρώπινη.

Φυσικά, κάναμε και λάθη. Δεν γινόταν διαφορετικά. Αλλά μέσα από τα λάθη μας μάθαμε, αποκτήσαμε την απαραίτητη εμπειρία. Και με γνώμονα αυτή την εμπειρία, στην οποία μας οδήγησαν τα λάθη μας, αλλά και τη βαθύτατη πλέον γνώση των προβλημάτων, σου ζητάμε μια δεύτερη θητεία (την οποία πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε) για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.

Σε ό, τι δε με αφορά προσωπικά σου ζητώ να με κρίνεις αυστηρά, να αξιολογήσεις την προσφορά μου, και αναλόγως να αποφασίσεις αν πρέπει να με στηρίξεις με την ψήφο σου.

Δεν σου κρύβω, ωστόσο, ότι η στήριξή σου, στην κάλπη, στο πρόσωπό μου θα είναι για μένα μια ηθική επιβράβευση για τον προσωπικό αγώνα που έκανα ως αντιδήμαρχος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας σου , αλλά και ένα έναυσμα για μια εντατικότερη προσπάθεια στο μέλλον, με λιγότερα λάθη, αλλά με την ίδια αγάπη πάντα για την πόλη που γεννηθήκαμε, για την πόλη που επιλέξαμε να ζούμε.

Στηρίξτε μας, και Τώρα Για Την Πάτρα!

(Στο σκίτσο ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας, Γιώργος Σιγαλός)

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για